Packat & klart

jahopp, då va alla mina kläder, skor och diverse annat som jag har samlat på mig här i USA nedpackat i väskan inför hemresan. Jag har inte vägt väskan än men jag hoppas verkligen att den inte väger för mycket, vet inte riktigt vad jag skulle göra i så fall.
Nu är det bara en dag kvar i Kalifornien. Samtidigt som det ska bli obeskrivligt skönt att få komma hem igen så är det ju klart lite tråkigt också. Jag kommer sakna USA och alla människor som jag har träffat här, och jag är säker på att jag kommer komma tillbaks hit inom en ganska så snar framtid. Jag vet inte om jag har nämnt det men jag kommer ju inte åka tillbaks hit i höst utan jag stannar hemma i Sverige istället. Just nu känns det helt okej men jag antar att framåt augusti kommer jag nog längta tillbaka hit lite grand.
Jaja, om några dagar landar jag i England och får träffa Elin och Rocky igen, pappa också naturligtvis eftersom han är där och hälsar på just nu. Vilket jäkla sammanträffande va? Att han skulle åka dit samtidigt som jag kommer, helt galet! Och sen om ytterligare ett par dagar så får jag träffa mamma och Hanna igen, och jag kan lova er att det finns inte någonting i hela USA som kan mäta sig med detta!

Big Swedish Smile

Förra veckan så hade jag kanske den mest hektiska torsdagen på länge! Jag skulle hålla ett tal om Olof Palme i min "Public Speaking" kurs. Det hela började egentligen på onsdagen efter fotbollsträningen när jag skulle göra klart alla småsaker innan talet.  Efter en sekunds funderade så kom jag på att jag hade ganska mycket kvar att göra. För det första var jag tvungen att skriva klart talet, jag var tvungen att hitta ett citat att avsluta talet med, jag skulle fixa en röd slips, ja skulle köpa ett gigantiskt block där jag skulle skriva ner stödord för mig själv och publiken. Sen var jag också tvungen att skriva en källförteckning, jag skulle också skriva ut alla källor från internet och översätta dom eftersom det mesta jag hittade om Olof Palme var skrivet på svenska. Till slut skulle jag också kopiera typ 30 papper där dom andra i klassen skulle skriva vad dom tyckte om talet också. Och nu var det alltså onsdag så jag insåg ju att jag hade en hel del att göra på kvällen. Sen kom jag på en annan sak, jag skulle ju på konsert på kvällen. Så jag han skriva lite på talet innan vi åkte in till downtown och kom inte hem förens 2 på natten till torsdagen. Så ni kan förstå att jag hade en del att göra på min två timmars rast på torsdagen innan talet. Gissa om jag var nervös innan jag skulle hålla talet, men det gick faktiskt bra ändå, läraren gillade det ändå och jag fick ett A!!!
En annan sak jag har gjort i veckan är att tagit ett blodtest för att kolla hur mycket kolesterol jag har i blodet. Detta gjorde jag eftersom vi fick extra poäng i min hälsokurs. Allting stod bra till och läraren gav mig "A big swedish smile" som betyg på den uppgiften.

I lördags när jag vaknade (vid 2 tiden) så kikade jag lite på datorn innan jag gick och ut och la mig vid poolen, och jag blev väldigt glad när jag läste följande på twitter, "Vi gör en gratisspelning i Hollywood i kväll, ta med chips och dipp.". Det var en kille ur ett av mina favoritband All Time Low som hade skrivit det. Så det blev en trevlig kväll i Hollywood med Carl och Magnus!

 LA Zoo

Efter att ha läst om mamma och pappas äventyr på Borås djurpark tillsammans med mina två kära kusinbarn, blev jag så himla sugen på att gå på zoo att jag drog med min hajk-kompis Magnus till Los Angles zoo. Det va så längesen jag var på zoo zenast (hehe), tycker nog inte att änderna och grisarna på vallar räknas som djurpark, så det var skitrolig att gå omkring och kolla på alla konstiga djur! Och håll i hatten nu gott folk, knyt skorna ordentligt och sätt på farthållaren nu kör vi!!Den här lilla krabaten hittade vi faktiskt när vi var på väg mot djurparken.

Fina flamingosEn galen elefant!


Söta bergsgetter!Alla ville inte vara med på bild, dålig hårdag kanske.Vissa orkade inte vänta tills middagen
och kämpade lite för att fixa eget.Andra kämpade inte lika mycket

Jag ska inte säga vad du ser ut som men, öh vill du ha en banan?RSS 2.0