höst tpy

Lite musik i höstmörkret
#1

Alltså va fan, det var ju inte så här det skulle sluta! Du hade ju så många fler matcher att vinna, så många fler nollor att hålla, så många fler titlar och medaljer att samla på hyllorna. Du skulle ju framförallt komma tillbaka till HV71 och vinna SM-guld igen. Du skulle komma hem och göra kullerbyttor framför North Bank igen! Så många lyckliga år kvar att leva, du har ju en hel familj att ta hand om! Det är helt ofattbart att du har lämnat oss, bara sådär på några sekunder.
En gång fick jag äran att träffa dig, efter SM-guldet 2008, du skrev en autograf på min Hv-tröja, den kommer jag aldrig att slänga. Jag rotade lite i mina lådor här hemma och hittade en tidning från 2004, förstasidan är en bild på baksidan av en hockeytröja, LIV #1 och rubriken "Nu är du nummer 1". Du kommer alltid att vara nummer 1 i mitt hjärta och i många andras, och vi kommer aldrig glömma dig, den fantastiska person du var och den gudomliga hockeyspelaren. Tack som fan för allt Stefan! (nu är det våta kinder)

 

21/12/1980 - 07/09/2011


en gång...

..i somras så var jag och hälsade på Elin i England, där fanns det en massa djur!

eller ja, en massa var kanske att ta i, men det är i alla fall fler än vad vi har hemma på nygatan. Här rullar livet på som vanligt. Jag jobbar på gekås pappa i Laholm. Men idag har jag varit ledig och gjort en massa saker. Jag har diskat, tvättat, handlat och bakat. Och snart ska jag iväg och spela fotboll om inte bollen blåser iväg vill säga nu när det blåser storm här i Falkenberg, håll tummarna!

RSS 2.0