jul e kul

japp julen är inte helt fel även om jag var lite orolig för julstämmningen i tisdags men det ordnade sig i allfall. Med hela familjen här hemma i våran lilla lägenhet blev det en fin fin jul även om det inte blev något dansande runt granen. Julklapparna var ju toppen bra, även om jag bara fick en av de två skerna som stog på min önskelista (fattar inte vad alla har emot cyklar. Här försöker man vara miljövänlig och allt!).
På juldagen blev det party på grand där det var sjukt mycket folk. Man märker läskigt fort att man kommer från en småstad :P men det blev en lyckad kväll ändå även om jag är glad att jag inte somnade på dansgolvet, ett tag känndes det som jag skulle kunna göra det!
Och nu fredag-lördag, eller var det lördag-söndag. Så underbart med lov, man behöver inte ens hålla kolla på dagarna! Iallafall så har vi varit och hälsat på mamma. Det blev väl inte riktigt som vi hade tänk oss men när blir det så? Uppe i dom kalla skogarna fanns det iallfall nästan snö!! jag var tvungen att åka hem en dag innan pappa så nu sitter jag här ensam i lägenheten och har faktiskt lite ont i magen, det kan ioförsig bero på alla kakor med nutella jag har stoppat i mig och då borde det väl gå över snart =)

d:§)  

bloggtime!

jaha så var det dags, sista jullovet någonsin. Fast ärligt talat så har jag inte tänkt på det innan jag såg att någon annan skrev det på facebook. Men i allfall har vart en riktigt bra start på lovet än så länge. Skoj hos Gus i torsdags, mega kul i skogstorp i fredags och Jeppan ställde till med kalas i går och det var ju inte helt fel.Där fick man bland annat fick inmundiga (oh yeah, nobelfest here i come) bland dom bästa lasagnerna jag har ätit (lessen för detta Gittan men jag hoppas det sporrar dig till att fixa till en extra go till mig någon gång).
Idag har jag fixat sista julklappen också. Hanna som var super svår att köpa till i år men jag känner att jag fick till det riktigt bra ändå!
Tänkte avsluta med veckans lista
Veckans stackars: Claes Öhman som troligtvis har dragit på sig en släng av halsfluss. Jag har aldrig haft det men det låter farligt.
Veckans ute: Glommen, som förstörde min annars helt perfekta frisyr i fredags med sina enorma havsvindar.
Veckans inne: Han/hon eller dom som satte in pengar på mitt konto i veckan ett bidrag som var välbehövligt för min del.


Prov

Japp idag var det dags för prov igen..det 4:e för tereminen typ. Den här gången visste jag vad det handlade om också. Så hela (nästan) gårkvällen gick åt tiil att plugga. Vet inte hur mycket jag fick ut av det men känndes som att provet gick bra ändå.
Vet ni? antagligen inte. Men jag har faktiskt fått en läsarfråga =)


c-o frågar:
Känner lite för en annan kille... men vet inte hur jag ska visa det. Hur borde jag?

Hjalmar svarar:
Kära c-o att visa att man gillar någon kan man göra på många olika sätt. Vi har klassiker som att skicka lappar med ja, nej eller kanske rutor på. En aning opersonligt enligt mig men funkar på vissa ändå, mest på folk i 10-12 års åldern. Eller så kan man gå lite mer rakt på sak och gå fram till killen och säga "jag gillar dig, gillar du mig?" av personliga anledningar använder jag inte den längre. Men mitt bästa tipps måste nog vara SMS. om ni har pratat under dagen så kan du alltid börja med att skriva att du glömde säga något när ni pratade för att bryta isen. Sen är det bara att köra, och om han slutar svara helt plötsligt så ta det inte personligt. Han kanske bara har somnat med telefonen i handen mitt uppe i ett sms.
Hoppas du blir nöjd med svaret c-o och lycka till med killen nu. You go guy ;)

Livet är för bra för att vara emo!

seg

Nu är det typ en hel vecka sen jag skrev här i min blogg....det är inte så bra om jag ska slåss med blondibella om tronen som sveriges blogg kung, eller blogg drottning kanske det blir.
Det har ju vart nobelfest i veckan. Det hade jag totalt missat, lite skämmit med tanke på vilket fan jag är till nobel. Förra året satt jag ju till och med och kollade på hela festen på tv. Jag skyller på mitt brutna ben och att jag inte hade så mycket annat att göra.
Nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva om. Måste kolla vad min mottävlande skriver om, hon har ju alltid något verkar det som. Jaha hon skrev om att det hade bildats ett nytt parti vad ska man säga om det? Jag har ingen aning. Har verkligen ingen koll alls på politik eller vad alla olika parti står för, jag gjorde ole dole doff i skol valet. Men vill man verkligen göra det i det riktigta valet nästa gång?
Det var någon som hade skrivit en fråga till henne också om killar och så. Det tycker jag va en rolig sak, så om någon av mina 6 läsare vill fråga något om realtioner, killar eller något liknade så lovar jag att jag ska svara så gott jag kan!
Nu har pappa varit och köpt fika, lussebullar och pepparkaksdamsugare så då var det dags för frukost.

Less Than Jake

Japp i går bar det av mot malmö där vi (Jag, Claes, Tim, Carro, Fia och typ 300 andra) skulle se Less than jake!
Vi började vår resa mot halmstad där vi skulle byta bil till en betydligt större chrysler van jämfört med våran lilla renault. Det var riktigt kul att köra den faktiskt. Jag kände mig som en pappa med alla dom andra i bilen =) Sedan nere vid ängelholm så märkte jag att bensinen höll på att ta slut. Shit shit tänk om det inte finns någon mack i närheten. Men med ett snabbt telefonsamtal med pappa så var krisen löst och tanken fylld igen. Ute på motorvägen kom nästa chock, jag hade glömt min biljett! Jaha vad gör man? Jo man får köpa en ny biljett när man går in på kb. Men först skulle man ju hitta dit, det ligger ju typ så långt in i malmö centrum som det går, känndes det som i allafall. Men med ett nytt samtal med pappa så hittade vi dit i allfall. Så in på kb, köper biljett, Cales hänger på men dom andra stannar utanför, vi skulle ju käka. Men när vi ska gå ut igen kommer vi på att vi har ju inte fått något som visar att vi har betalat så  vi kan inte gå ut. Meeen då kommer en snäll vakt fram och fixar hela biffen åt oss. Det hade ju aldrig hänt  falkenberg, här hade dom typ skrattat åt oss och tyckt vi var idioter.
Sen när vi var tillbaka på kb så började det första bandet att spela guttmout hette dom typ. Sångaren var rätt skön när han dissade ett par emosar, fast pallar man verkligen va typ 35 och snacka skit med 18 åringar. Men men när LTJ kom ut på scenen så blev ju stämningen max alltså! helt galet vad det var bra. En av dom bästa konserterna jag varit på, lätt!!
Efter konserten så drog vi runt och snackade lite med Roger och Chris från LTJ och bjöd in dom till Falkenberg, tyvärr tyckte dom det var lite för långt bort :/
Nu är det nog dags för mig att sova om jag ska orka upp och träna om 6 timmar.
=)


=)

Jag trodde det var smart att blogga varje dag men nu har jag kommit på att så är det inte alls, va fan ska man skriva liksom`?

Måndag: aaa idag tränade jag på morgonen. Det var kallt. Sen hade jag svenska kommer inte ihåg vad vi gjorde, sen hade jag prov och det gick ganska bra. På kvällen som följde jag med pappa och köpte juliga dukar.

Det blir ju inte så värst spännande om man håller på så 7 dar i veckan. Men igår hände faktiskt något som var lite utanför ramen liksom. Vi spelade fotbollsturnering i skolan. jag spelar med i ID eftersom våran klass inte var intreserade att vara med (om någon ens visste att det var fotbollsturnering nu). Men iallafall, efter en elegant kontring singerad Claes"beckenbauer" Öhman så kunde ponta peta in bollen i öppet mål och vipps så gick vi vidare och BF fick packa väskorna.
Idag så var jag ledig så jag passade på att hälsa på mamma uppe i de söiga skogarna, japp det var faktiskt riktig snö där så nu är dom första snöbollarna kastade! Vi var i Gällstad och letade julklappar och jag kan ju säga så mycket att elin kommer få en fin jul iallfall. Jag hoppas jag kan få det också eftersom jag hittade världens snyggaste skjorta men ville inte köpa den eftersom jag är så sjukt osjälvisk så spar jag mina pengar så att jag kan ge Hanna en julklapp hon förtjänar. Men men ett litet tipps, Fabriken i gällstad blågrå skjorta O´neill storlek M. Så ut och leta nu gott folk jag ska sova snart =)

RSS 2.0