Back home..

Yes så var man hemma i Sverige igen då efter en trevlig helg i England hos en ännu trevligare syster! Flyget dit gick bra det var helt klar himmel. Ända tills vi flög in över England. Som i ett trollslag slog vädret om och mörka moln dök upp ur ingenstans. Jaha suckade jag det är alltså sant, det regnar jämt i England. På flygplatsen som var aningen större än den i göteborg så möttes jag av Elin och Rocky, oiiiiiiii va kul det var. Rock kramade mig och elin hoppade upp och ner och slickade mig i ansiktet....eller var det tvärt om? hmm jaja det var väldigt kul att träffa dom båda i allfall!
Väl hemma hos familjen Beecroft så var bara pappa paul vaken så det blev lite hälsande och sedan gick vi och la oss direkt.
Oxford stod på kartan nästa dag och när jag vaknade trodde jag att jag drömde, jag såg faktiskt solen genom fönstret! Och så såg det ut hela dagen, hela hegen till och med, solsken och 20 grader varmt. Just det Oxford var det. En häftig stad som var lite mindre än vad jag hade förväntat mig och var en salig blandning av nytt och gammalt. Ett 500 år gammalt torn där en supermordern skivaffär där, ja ni fattar. Men det coolaste med Oxford var nog ändå Christ church. Det där stora universitetet ni vet, jaja skit i det nu här har dom faktiskt spelat in delar av Harry potter!! när jag gick där med min mantel, runda glasögon och det målade ärret i pannan så kände jag mig faktiskt lite som en trollkarl. Trollandet uteblev dock. Och nej detta är inte sant, det var elin som hade på sig alla dom där fåniga grejorna. En annan sak jag tänkte på när vi åkte genom Oxford var att det påminde mig väldigt mycket om Halmstad, vet inte varför men så var det.

London på lördag. Vi började med en sightsingbuss (stavning?) som tog oss förbi buckingham palace, Westminster abbey, big ben där vi för övrigt gick av. Hade gärna sett lite mer av bucingham och alla vakter men det får väl bli en annan gång tydligen. Nu i efterhand märker jag hur mycket jag missade när jag var i London så elin kan ju strunta i att bädda sängarna för jag kommer nog snart igen! Efter vi hade tittat en stund på biggie så gick vi upp mot ett torg som jag inte ens kan utala namnet på så jag tänker inte ens försöka att stava det. Där stog iallfall han som vann slaget vid waterloo högt uppe på en pinne. Men där kände faktiskt jag igen mig även om jag aldrig har varit där. Konstigt? Nej tacka tv-spelen för det. I Tony Hawk 4 så kan man nämligen åka bräda på just det torget.  
Nu kännde vi att det började bli dags för mat så vi gick in i en liten affär och köpte mackor och sånt som vi tänkte äta på båten vi skulle åka på Themsen. Men eftersom det var typ en km till båten och vi hade pappa med oss som stannande en gång på 100 meter och skulle ta bilder så gick halva påsen åt på vägen. Efter ett tag så fick vi till och med göra upp en bild budget åt pappa, 10 bilder på varje ställe. Om man säger så här hoppas han håller sin ekonomiska budget bättre än denna för 10 bilder blev 20, 30....Så tillslut gav jag upp och blev likadan. Så nu sitter jag här med 200 bilder som man ska behöva leta igenom för att hitta 10 stycken som blir bra.
Jaja efter båtturen blev det dags att traska iväg mot london eye. Vi tänkte åka upp också men efter en halvtimme i kö så gav vi upp, och nu snackar vi kön till biljetterna! sen var det kanske 45 min kö till. Jag som som kanppt vågar åka parisehjulet på liseberg. Så vi begav oss in mot staden iallfall för att kolla in affärerna som hade öppet till 8 enligt guiden på bussen. Hon hade nog glömt ställa om klockan när hon kom till England för det var minsan inte en affär som hade öppet så länge. Men vi hann in en sväng på Hamleys, den där jätte stora leksaksaffären! Där skulle man jobbat för dom som gjorde det gick bara omkring och demonstrerade leksakerna för folk, vilket drömmjobb!
Nu var det dags att åka hem till The Lays igen och efter 5 minuter på bussen så sov jag som ett lamm, storstäder tar verkligen kål på en.
Efter en lugn söndag i Oxford med lite shopping så tog vi ett dopp i poolen hemma hos elin och familjen, min badkruka till syster var bara i en kvart i det 30 gradiga vattnet men jag pappa och rocky badade på i en halvtimme kanske, efter att pappa hade förklarat att vi inte kunde skaffa en pool hemma trotts att jag erbjöd mitt rum till förfogande så gick vi upp och lagade mat och chillade grillen så att säga.
Det finns en hel del mer att berätta men det kan ju vara kul att ha något att prata om ifall vi skulle träffas någon dag så nu tänker jag inte skriva mer om England förutom att det var jätte jätte jätte kul att träffa Elin igen, tocky också såklart och familjen Beecroft som är några av de trevligaste jag har träffat tumbs upp for you!
Dags för bildparad!!!
Dett är faktiskt pappas bild men jag fick lägga ut den här ändå..
RSS 2.0