21 juni

jajajaja jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men jag gör det ju nu!

Så här är det. Nu är allt inskickat till bluechip så att nu kan arbetet med att hitta ett college i usa till mig börja! Själv har jag siktet inställt på Santa barbra men man vet ju aldrig. Så det verkar som det blir USA till vintern!! Men det är det del som ska göras innan. Skriva ett personligt brev om mig själv, fylla i en hel del blanketter, fixa visum, skriva prov, få tag i lärare som har semester att skriva brev om mig. Glömde jag förresten säga att nästan allt ska vara på engelska?

Min battrisladd till datorn har gått sönder också så just nu så delar jag och pappa på hans sladd. Och eftersom rocky har flyttat hemmifrån kan jag inte skylla på honom så jag får väl själv se till att fixa det här, ny dator kanske. Men du har inte råd med sånt nu när du inte jobbar hjalmar? Joho du för jag jobbar både idag och i morgon!
Jag och Jesper C har fått det väldigt hedersamma uppdraget att åka runt till hallands alla campingar och sätta upp affischer för årets fars på vallarna.

paris 2

visst hade jag med mig min kamera med....
Ang baguetterna så blev de flesta totalförstörda av pappa. Han lyckades på alla sätt att förstöra dem, ibland genom att bara bära dem! sedan blev de flesta liggande på en bänk mitt i stan där engentligen vem som helst fick göra vad dom ville med dem. De flesta åkte förmodligen i soporna dock.


Paris

Nu är vi hemma från Paris!


Louvren
Inne på Louvren
Triumfbågen
Notre dameShakespeare and CoEifeltornet
Moulin rougeSacre coeurSe, vi var överallt!!

Paris är dock i mitt  tycke en stad där allting ser likadant ut. Allt som inte är gamla kyrkor, höga kaplatorn eller triumfbågar. Men det var en väldigt lyckad resa tycker jag. Det var kul att se på alla kända saker man har sett på tv, på riktigt! Att kliva in i Notre-dame var som att kliva rakt in i medeltiden på 1950-talet (hehe). Skämt å sido, men visst blev man lite imponerad av alla statyer och konstverk. Vill också passa på att tala om för er vad vi har gått igenom för att göra alla de här fina bilderna för eran skull.

  • Otaliga mil till fots. Eftersom de gamla fransmännen vägrade tänka på oss lata 90 talister när dom placerade ut sina byggnadsverk på flera kilometers avstånd från varandra.
  • 4 eller 5 baguetter.
  • grymt mycket självdistans från min sida. Vi var ju inte direkt ensamna vid de här ställena. De flesta verka ioförsig tycka det var mest underhållade.
Resan var som sagt lyckad och nästa gång är det pappa som fyller år vilket betyder att han väljer resmål. Han får välja mellan, Rom, San francisco, San deigo eller alla tre...

RSS 2.0