gammal?

i veckan så har vi börjat med fotbollsträningen igen efter tre veckor uppehåll, och eftersom jag har varit såååå flitig under uppehållet så känndes det knappt. Eller jo jag har gått omkring och stapplat på jobbet hela veckan, och det har man ju fått höra av en viss roger som spelar i ett visst HÅFF som råkar spela i våran serie och ligga tvåa. Usch mobbat av sin chef, fast det är väl vanligt nu har jag hört så får väl stå ut. Vi spelade match i går också, en träningsmatch mot rolfstorp/skällinge.  Vi vann med 7-1 och då betyder det att vi gjorde fler mål i denna match än vad vi har gjort hitils i serien på typ 10 matcher. Hoppas det håller i sig.

Det var ju invigning av skateparken i lördags också men eftersom hela falkenberg plus alla sommargäster tvunget skulle fika hela dagen så var jag tvungen att jobba över så jag missade hela invigningen. Men inte gråter jag för det, jag var där i dag istället och det var säkert lika mycket folk där nu som i går och eftersom jag är son till en viss Calle Fredin så kunde jag inte låta bli att ta ett par bilder.

Tim med vänner
inte ensam

nä nu har pappa kommit hem igen så idag har jag fått äta riktig hemmalagad mat.
I helgen har vi vart på kräftfestival och där var allt som vanligt, härligt folk, goa baguetter, rolig dansbandsmusik, pinsamma föräldrar..ja ni vet. jisses, nu när man uppdaterar sig så ofta så blir det inte mycket att skriva. Men jag kan iallfall berätta att i lördags så hade jag varit ensam så länge att jag måste fått ensam-sjukan eller nåt. Nästan hela dagen spenderade jag genom att städa lägenheten, det gick till och med så långt att jag torkade rent hel toaletten. Låt mig aldrig vara ensam så länge igen pappa!bilden har inget med texten att göra,  bara så ni vet.

Alla coola surfar kite

Yes idag va jag och oskar ute i ringsegård och kollade på alla kite surfare. Det var rätt coolt faktiskt och vissa åkte både fort och hoppade högt....tja finns inte så mycket mer att säga om det typ.
När jag kom hem så passade jag på att diska upp all disk också och handla mat så nu är kylskåpet fullt igen efter pappa hade lämnat det nästintill tomt när han åkte iväg till mamma. Undra om han kan kolla vad jag har köpt, hoppas inte. ensam

Jaha då så var man ensam hemma i lägenheten då. En del saker har ja kommit fram till, det blir mycket stökigare när pappa inte är hemma, jag är grym på att använda så lite disk som möjligt, jag är lite lite mörkrädd, att handla gurka är onödigt eftersom jag inte behöver äta upp den. Det var bara några av det saker jag har funderat ut under de tre dagar som papa inte vart hemma. Jag ska också tillägga att det är mycket tråkigare utan honom här också. Utan honom får jag inte hjälpa till att torka disk, dra lakan och jag får aldrig möjligheten att välja om jag ska hämta tvätt eller laga mat.
Idag slog jag faktiskt mitt jobbrekord också när jag jobbade hela sju och en halv timme! Annars har veckan mest handlat om att jobba lite, ringa oskar eller tim och sedan göra ingenting Och så har vi vart och badat en massa vid bryggan på kvällarna. Det är underbart att hoppa ett par gånger och sen åka hem och lägga sig, man somnar direkt.
Nu så börjar jag bli lite hungrig också, och jag måste gå och handla, plocka undan alla mina grejer, ut och springa, diska *gäsp* eller så gör jag det sen =)

Asian tour 09

Japp nu är det klart, eller ja i morgon förhoppningsvis om inget alldeles otroligt oväntat skulle hända. Den 1 december så lyfter tre snälla, snygga, coola och antagligen lite rädda unga män från kastrup med slutdestination Denpasar som ligger på BALI :D:D Där stannar vi i ca 2 veckor och sedan förtsätter vi till thailand även det i två veckor. Det ska bli så fatastiskt skönt. Den här resan har man ju väntat på i tre år nu och nu är den helt plötsligt bara 5 månader bort! Underbart.

Och i brist på mer intressant att skriva så täntke jag att ni kunde få njuta av lite bilder, gamla och nya.

RSS 2.0