jag älskar 09!

  • Green day släpper ny skiva i maj
  • Blink 182 är tillbaka igen och spelar in ny skiva
  • Båda kommer turnera hela sommaren och hösten
  • Trysil på sportlovet
  • sommarjobbet fixat
  • Student och allt vad det innebär
  • Jag börjar tro att projektarbetet faktiskt blir klart i tid

 Det går bra nu :D


....!

Körslaget, handboll, Australian open alla hade final i helgen gissa vilken jag och claes väljer att kolla på? Som de otroligt stora football fans vi är så var det naturligtvis superbowl. Halv ett i går natt började den, men dom spelar ju bara i en timme så man hinner ju sova innan skolan ändå tänkte vi. Men tydligen behövs det två reklampauser på tre minuter och det tar minst fyra minuter från att spelarna har hoppat på varandra i hög tills dom ska göra precis samma sak igen. Halv fem var jag hemma till slut och ställde klockan på 7 för då ska jag upp och träna fotboll. Tur att man är ung och stark. Fast å andra sidan brukar man väl ta igen all sömn man missar i veckan på grund av skolan när det är helg.

På tal om ungdomlighet förresten, i veckan så hade jag för första gången i hela mitt liv på mig en hel kostym!! Det var längesen jag kände mig så obekväm i kläder men efter ett tag så blev det lite bättre och det var nästan riktigt snyggt ju. Men eftersom min kära baldejt har valt en rosa klänning (istället för den blå som jag valde åt henne som var helt perfekt!!) så försökte dom lura på mig en rosa slips med små vita prickar på så tänkte jag fortsätta leta innan jag bestämmer mig.

på träningen med skolan nu så har vi "Avspark" som är den första och lättaste tränarkursen som finns. Den riktar sig mest åt folk som tränar 7-12 åringar typ. Så nu håller vi på att gör massa övningar som passar alla i den åldern så vi ska kunna några när vi tränar dom små ynglen. Iallfall så på slutet av träningen så säger tränaren "nu ska vi spela lite smålagsspel" och man står och skriker av lycka innombords. Tyvärr fortsätter tränaren "för det brukar vara det mest efterlängtade när man tränar 7-8 åringar". Man kanske skulle ta på sig kostymen på träningarna så jämnar det ut sig lite kanske.

jag vet att jag lovade mamma att jag skulle skriva något specielt idag men nu har jag faktiskt glömt vad det var jag skulle berätta. Hoppas jag kommer på det!


RSS 2.0