Vänsterback, en succé?

Första träningsmatchen för året och vi möter rinia. Förra året gick det sådär, vi torska med 11-1 tror jag. Till mitt stora förtret såg jag att jag var uppsatt som vänsterback. Den enda position som jag inte vill spela på! Men som den goa lagkapten jag är så spelade jag, och det gick bra! I allfall frammåt. Efter en kvart så trycker han (jag) in bollen efter en hörna. Egentligen blev det ett till mål men eftersom det var jag som gjorde det och ingen i böljan vill erkänna att jag är en målskytt av klass så skrevs det som självmål, trotts att bollen var solklart påväg mot mål! Till slut vann vi i allfall med 5-2.
Det blev en halvlek som mittback i b-laget också så nu sitter jag stel som en pinne hemma i lägenheten och funderar på vad jag ska laga för mat. Haha skoja bara det blir pizza idag.

Annars händer inte så mycket. Har jobbat lite i veckan på ritz. Fantastiskt skönt att få jobba lite efter att ha gått hemma i nästan två månader. Blir lite mer nästa vecka sen får vi se.
Massor utav ironi i detta ilägget. Kändes bäst att berätta det så inte folk tror en massa om mig!

global uppvärmning my a#%

Jodå forskarna säger att vi har sett den sista snön här i södra Sverige på länge, och så kollar jag ut genom mitt fönster och tänker "nääää det har vi faktiskt inte" 
Det är nämligen snökaos här i falkenberg, bussarna går inte, tågen blir försenade, barnen kommer inte till skolan, jobbcoacherna på arbetsförmedlingen är upptagna och idag har jag bevittnat inte mindre än två trafikstockningar på nygatan, det här är bättre än tv!
på min lediga tid har också funderat lite på vad det är som händer med dagens ungdomar också, dom gnäller på att dom INTE kommer till skolan. Hade detta hänt för ett år sedan när jag gick i skolan hade jag varit överlycklig och slängt mig ut ur huset och startat ett snöbollskrig. Men nu vill tydligen folk gå till skolan, något är väldigt fel!
Som sagt så är jag ju "arbetssökande" så jag har inte så mycket att göra om dagarna. Men den här veckan har Elin varit hemma också hälsat på så i tisdags bestämde vi oss för att åka till ullared, vi hamnade först i glommen sen i halmstad. I vilket fall som helst så skulle vi leta reda på ett kontantkort till Elin. Detta gick utmärkt och Elin fick sitt kontatkort. Nästa dag använder hott sitt nya kontatkort när hon ringer mig och ber mig att hämta henne ute i slöinge och att jag ska ringa när jag är framme. Jomen lätt att göra när hon ringer från dolt nummer. Så där springer jag fram och tillbaka mellan smådjurs expeditionen och häst expeditionen och letar efter någon som heter Car...Catri...Carina kanske? Efter ett tag så får kommer vi fram till att jag letar efter Catarina (tror jag) och Elin kommer till slut till rätta. Herregud hon är som ett litet barn, det går inte att hålla koll på henne.

Det här är vad jag har roat mig åt idag.
RSS 2.0