helg

Jaha jag antar att dom flesta har hört om Elin/Hanna/Pappas resa i helgen och den var ju intressant.....typ. Men jag har minsan också varit ute och rest! Det började i lördags då jag åkte till getinge och kollade på när claes körde cross. I 30 gradig värme och lungorna fyllda av jord, damm och gud vet vad så kollade vi på när dom häftiga killarna körde varv efter varv efter varv tills dom slutade och någon hade vunnit. Jag hade ingen aning om vem som gjorde det men jag hoppas att någon hade koll i allfall.Det var ganska kul att kolla iallfall och claes var väldigt duktig. Efter ett fall i starten så körde han upp sig rejält och hade han inte ramlat är jag säker på att han hade vunnit!
Sedan på söndagen så bar det av ut i skogen till mamma och jag tycker att Lena sammanfattar stämningen i kärr ganska bra "det är väldigt tyst här ute". Men vem klagar? inte jag!
Medans mamma och lena jobbade på min väst som jag ska ha på balen så lagade jag mat, diskade, kokade kaffe och kände mig allmänt hemmafru-ig. Men när väl västen var klar så var det värt allt! det var så fruktansvärt snygg att jag knappt ville ta av den, funderar på att gå utan kavaj till balen. Guld till mamma och lena som trollade med tyg, nål och tråd!

Hjalmar till kalmar?

Jaha då har man sökt till högskola då..spännande. Journalistik och medieproduktion sökte jag till i kalmar. Egentligen så vill jag väl inte börja plugga igen redan till hösten men jag tyckte det kunde va kul att testa. Vem vet, kanske ändrar jag mig under sommaren!
Annars är det påsklov och jag jobbar och sliter, upp varje dag klockan halv 6 och på torsdag så blir det nog till och med klockan 4!! Men det ska nog gå bra förhoppningsvis!

Thats all folk´s

påsk

jaha då har man fått påsklov igen då...sjukt skönt! och nu är vi helt klara med skolan nästan.
Sista nationella hade vi igår och så fick ci reda på att projektredovisningarna bara gick ut på att vi skulle ställa ut lite grejer som hadlade om vårt arbete på ett bord och de som ville fick komma och kolla :D
Känns lite tragist att skriva här nu för det som har hänt i veckan har jag redan skrivit om....det är verkligen lugnt nu. inget projetarbete att stressa med, fotbollen är inte så mycket just nu fast vi möter Stafsinge i morgon så det ska bli kul. Annars händer inte mycket.......
eller jo! Tomas Andersson fyllde ju 50 år i torsdags! Det skulle naturligvis firas. I göteborg bjöds det till kalas. Lasagne till mat :D:D en tysk läder kille som sprutade eld med sin saxofon, en jätte usel jonglör, levandestatyer, Per Andersson världens skönaste människa, Ralf Edström med snuskia skämt och inte minst Team (läs: Tim) celebration uppträdde. Med låtar som navelludd, 50 år med Tomas på sång och Tingaling rock version feat Dancing cow. Jag var Dancing cow en del filmer går att leta upp på youtube om man är lite händing. Sedan skulle vi gå och kolla på ÖIS - GAIS. En solklar 0-0 match sa experterna. Hoppas sa dom nog efter matchen. 1-5 blev det, helt sjult underbart! grym stämning på gamla ullevi kolla in GP tv så får ni se själva!

RSS 2.0