Äntligen HKDF

Wohow nu är studentmössan här äntligen :D den blev riktigt nice faktistk så nu är det bara att vänta. Två månander kvar nu, så sjukt skönt det är.
Just idag är det en underbar dag faktiskt. Mössan är här, solen skiner som aldrig förr, ingen träning (fast i det här vädret är det ju underbart att spela boll) men inte minst.....Projektarbetet är klart och innlämnat!!! Det känndes som att det blev riktigt bra till slut också så jag är nöjd. Inte ens det nationella provet vi har i morgon kan dra ner mitt humör idag!

Åh just det. i går var jag hos min SYO och snackade lite högskola, så nu ska jag leta lite snajsiga utbildningar och så blir det till att söka in. Så vi får se vart man tar vägen i höst, Kalmar kanske? eller varför inte Jönköping? eller blir det santa barbra!? fast isåfall blir det nog till vintern.

Men nu ska jag se till att njuta av mitt projektarbete. Sen måste jag nog prova studentmössan bara en gång till och se så att den fortfarande passar  =)Helg

Då har det varit helg och man har kunnat ta igen sig efter en hård vecka i skolan....FEL. Skolan har faktiskt inte alls varit hård, tvärtom snarare. I tosdags var det framtidsdag i skolan och jag kan lova att det låter 100 gånger mer intressant än vad det är. Men jag snubblade faktiskt över att par intressanta utbildningar. Att dom fanns i kalmar gör inte det hela mindre intresant, jag har nämligen hört att dom har ett fint äventyrsbad där det kan till och med vara så att jag har varit där. Dom gamla collegetankarna väcktes till liv också men det måste jag nog ha lite hjälp med om jag ska komma iväg dit.
Helgen har spenderats i köket eftersom lilla Wilfred Andersson, som förresten kan va världens skönaste kille, han gråter aldrig bara skratt hela tiden! I allfall så skulle Wilfred James Arnold Andersson döpas och jag hade fått förtroendet att baka tårtorna! sex stycken skulle det vara, tårtor alltså inte sex personer på dopet. Det blev lite stressigt mot slutet men med pappa som en liten räddanden ängel som hjälpte till så kom dom fram i tid och folk sa att dom var goda iallfall så jag var nöjd.
 
Snart ska Elin flytta också och det kommer bli tråkigt :/

Weeeiii

Ojoj så längesen det var jag skrev nåt här.
Det har iallfall hänt en hel del nytt faktiskt! På sportlovet tillexempel så var jag i trysil för alla er som inte visste det (vilka det nu kan vara?) Det var riktigt kul faktiskt. Var där med Tim, Fia och carro. Första dan var det underbart väder och jag lyckades med konststycket att inte ramla på hela dan! Dom andra två dagarna snöade det men var riktigt fina backar även om vi mest körde i skogen.
Sen har jag även passat på att tatuera mig igen :DMamma blev inte alls glad eftsom jag hade tänkt att först gör noter, men eftersom jag inte var säker på att dom var rätt så ville jag inte göra dem så det fick bli det här istället. Jag är iallfall jätte nöjd!
Nu ska jag försöka komma igång med projektarbetet, just nu känns det som jag ligger ganska bra till faktiskt så änsålänge är det no stress!

RSS 2.0