sorry mamma..

Nu är det ju så här att angående skola för mig så har jag ju haft ett par alternativ, Sverige eller USA och så. Det har jag inte längre. Någon smart person tyckte nämligen inte att hela den här högskole saken inte var tillräckligt krånglig utan kom på den briljanta idén att man måste tacka ja till sina platser man får. Något som jag inte riktigt tänkte på, så när jag såg att mitt andra antagningsbesked hade kommit upptäckte jag till mitt förtret att jag hade blivit struken. Både i Falun där jag hade kommit in och i Kalmar där jag var på reservplats 185349, typ. Inte för att jag blev alldeles överdrivet ledsen över detta eftersom jag ändå inte tänkte åka, men ändå!
Jag ägnar mig istället glatt åt att fylla i ansökningspapper till ett par skolor i USA. Undrar dock lite vad kraven för att komma in är. Det enda dom vill veta är hur gammal jag är, vart jag bor, vart mina föräldrar bor och hur jag ska betala för skolan, dom kanske lottar? Hoppas inte, jag har aldrig haft tur i spel, förutom den gången jag vann 100 kr på bingolotto för 10 år sen. Betalt för att man ska skicka in papperna till dom vill dom också ha! Det här börjar bli dyrare än att vara med i facket. Eller nej förresten, så mycket papper som facket lägger på sina räkningar som jag får bidrar säkert till halva Hallands skogsskövling på ett år. Tur att jag håller på att gå ur, bara där spar vi minst 10 träd!
 

?

Varför är jose gonzalez inte mer känd?


2a

Och som en brev på posten så kom dom! Ansökningspapperna till college. Fyra olika, tre på västkusten runt LA och ett i Boston, vad hände där liksom? Så nu ska dom fyllas i och sedan skickas i väg. Sen är det bara tummarna som ska hållas också. Hoppas på en från dig också mamma trotts att du vill jag ska åka till Falun. Men frågan är då...vart vill du helst hälsa på mig, i soliga Los Angeles eller gråa (röda?) Falun?
Av de fyra skolorna så är det en i Santa barbra och en i palm springs som lockar mest så det är för dom tummarna ska klämmas blåa.
Det var ganska roligt att läsa ansökningsformulären, dom har banne mig tänkt på allt de där jenkarna. Som hur dom ska para ihop folk som ska bli rumskompisar, hmm få se nu jag är: en nattuggla, jag vill ha mitt rum stökigt, jag lyssnar på rock och jag är blond och blåögd. Hoppas hoppas att dom kan hitta någon som matchar mig! =)

Nu ska jag försöka fylla i det där så gott det går sen leta reda på ett par frimärken och skicka iväg dom igen!

RSS 2.0