igen

eftersom min dator är ivägskickad på service så är mitt dator användade inte begränsat men det är inte lika kul att sitta på pappas utan all musik och filmer så just nu är det lugnt med bloggandet (där jag vanligtvis är väldigt aktiv :P). Men tro det eller ej jag klarar mig fantasiskt bra utan datorn.
igår var jag och pappa ute och hälsade på elin och rocky och alla hästar som bor där, huuu dom är läskiga dom där hästarna. Pappa hade med sig sin kamera också men det blev jag som tog bilderna och av typ 70 bilder så är det 4-5 stycken som blev bra, det är fantastiskt svårt det där med foto jag antar att det är därför så många tycker om det. 
på lördag åker vi och firar lilla lovisa som snart blir ett helt år, vet precis vad hon ska få bara jag kan hitta det. Så det ska bli roligt att åka dit.
och i morgon så har jag mitt första prov för den här terminen vet inte exakt vad det är på bara att det handlar om kaffe och choklad. jaja jag får väl läsa på i morgon bitti


bak, bak, bak....

efter två dagar i konditoriet så är jag mör. slutade klockan halv ett och en timme senare sov jag och nu har jag precis vaknat, det bådar inte gott inför arbetslivet men jag har ju ändå nästan ett år på mig att öva!
annars är det roligt på praktiken, tycker nog det är roligast i konditoriet även om det är lite svårare. Allt måste ju vara så fint. i veckan gjorde jag princessbakelser, budapestlängder, bananbakelser, ananaspaj, doppat en massa beskvier i chokald och annat gott, men sedan har nog resten av tiden gått åt till att städa, blääää. hela kylen tog halva dagen igår och idag har vi skurat både väggar och golv. det märks att det är lågsäsong just nu. man får ioförsig sluta lite tidigare, "men det tar vi igen till jul när vi ska trycka marsipantomtar och rulla lussekatter" säger min chef med ett fint leende på läpparna. skönt att man har något att se framemot i vinter!
i veckan har jag faktiskt bakat lite hemma också, en äppelpaj. inte så mycket att tala om fast det är ju ändå första gången jag bakade hemma sen i våras då jag gjorde glutenfria muffis på potatismjöl åt tim, det gick sådär men han sa att dom var goda dock. jag vågade inte smaka.

smell ya later.
morfars present


maraton

phu vilken helg det var. spenderade hela lördagen i borås med pappa, hanna, hannas kompis OCH min nya fina briga kamera =) ne panasonic lumix DCM fz-28 för er som vill veta! Själva maratonet gick lite segt i början och idéerna sprutade inte direkt men efter ett tag så lossnade det och jag blev väl ganska nöjd till slut.
Vi passade också på att hälsa på mormor, morfar och mamma och linus såkalart det är alltid lika trevligt att träffa dom! särskilt morfar som fick sin födelsedagspresent äntligen. Det såg ut som han tyckte om den och det är ju roligt.

det var allt för den här gången, det blir ju roligare och roligare att skriva blogg.

vill också passa på att säga att hv71 var snälla att bjuda hela frölunda på korv i kinnarps ikväll 6-2 inte så mycket att säga om det! :D

hmm

Det är mycket tråkigare att skriva blogg än att läsa men jag gör ett försök!

idag har jag gått upp klockan 3 deelat ut tidningen, kom hem vid åt frukost och iväg till ritz. Idag bakade där vi idag hade storstädning skura golv och tak i hela bageriet (nästan) blää! när jag väl kom hem vid 1 så blev det en stadig lunch med mackor och kräm och oj som jag somnade. vaknar vid kvart över fem, om en halvtimme ska jag vara på ip för match på konstgräset!? värre än att skura bageriet! och nu sitter jag här.

jaha det var absolut mycket tråkigare att skriva än läsa. som tur är så vet ingen att jag har en blogg :)

 

blogg

idag gjorde jag en blogg undrar om jag kommer fortsätta med den?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0