Student, student, student....

Japp nu var det klart då. ÄNTLIGEN har man tagit studenten. Med tanke på att dom flesta som läser min blogg antagligen var med när jag tog studenten så tänkte jag inte skriva så mycket om den förutom att den var fantastisk och jag tackar alla som var här och firade med mig :D
Men det är ju fler som tar studenten. Till exempel alla på De La Gardie gymnasiet i lidköping, och det kunde ju inte jag och claes missa! Så i onsdags så satte jag mig i bilen och kvart i 11 så var jag i glommen, ungefär 45 min efter tidsplanen. Men eftersom vi kom fram helt perfekt lagom så vet jag inte varför claes tjurade så mycket, jag bjöd ju till och med på godis och läsk!! Men vårt första intryck av lidköping var inte så bra. Vägen dit var fantastiskt tråkig och det regnade hela vägen. Men när vi väl kom fram och träffade Peter och Ulrika i kalaslokalen så steg våra förväntningar igen. Med en kyl full av "förfriskningar" och ett kylskåp fyllt av mat så verkade kvällen lovande. Men sen kom nästa bakslag, Jonathan (som vi var där och firade) berättade att han inte skulle gå ut på kvällen utan åka runt till sina klasskompisar hela natten. Så där står jag och claes med skägget i brevlådan och undrade vad vi skulle göra resten av kvällen. Men detta fixade greeken åt oss (greeken är alltså jonathan). Vi skulle hänga med ett par tenniskompisar till honom som skulle festa, för att göra en lång historia kort så slutade kvällen i en lägenhet i lidköping med 10 personer som antigen satt och grät eller låg i sängen och gjorde ingenting, vi gick och la oss klockan halv 2 och hade konstaterat att lidköping är världens tråkigaste stad! Däremot vill jag tacka Peter, Ulle och inte minst greczula (jonathan igen) för dom bjöd oss och att det var jätte kul när vi var hos dom.

Jag tänkte också passa på att i detta inlägget släppa ett aldrig tidigare visat inlägg. Det var nämligen så att för ett par veckor sen så var jag hemma hos mamma och hämtade pappa efter den årliga pingstfesten. När jag kommer fram ungefär klockan 11 så märker jag att det inte bara är jag som är trött, jag hade ju jobbat innan jag åkte. Man märkte verkligen att detta var en dagen efter. Detta skrev jag alltså ett inlägg om men jag hade lite bilder också och dom blev totalförstörda när jag försökte mig på att testa lite nya saker i PS så jag publicerade aldrig detta. Men nu efter lite pill så är bilderna "back to normal" som man säger. Håll till godo!



som sagt, dagen efter...




RSS 2.0