New York

New york new york, vet inte vart man ska starta, men att börja med flygresan dit verkar ju vettigt.
jag fruktade den otroligt långa resa som lite smått otroligt gick bakåt (!?) i tiden, 8 timmar mer exakt men så kom vi på planet och vad upptäcker man?



resan var räddad 8 timmar har aldrig gått fortare!

Och detta var bara början. Så fort vi kom in till manhattan (som inte alls gick fort, värre köer än göteborg i den där staden) 
så förstod vi varför NY är en av världens mest besökta städer. Till och med affärerna var otroliga B&H photo som vi gick till för att pappa skulle köpa sig ett objektiv var som ett tivoli, lådor med beställda varor flög i taket på små rullband, massa gubbar med små hattar och flätor i både hår och skägg och överallt. det var säkert lika många som jobbade där som det var kunder i butiken, fantastiskt.
När vi kom ut hade det blivit skymmning så vi tänkte att vi går till time square det ska ju va häftigt på när det är mörkt. Det var inte alls häftigt, det var super duper häftigt om det ens räcker, helt galet. Vet inte ens vad det var som va så häftigt det var bara en sån stämning där!



det var våran första dag i NY och det blev bara bättre och bättre men nu orkar jag inte skriva mer för i kväll men ni kan ju få en liten ledtråd vad nästa inlägg kommer att innehålla.



kan även bli något om ett högt torn som man kan gå upp i.

ciao bella, eller ska jag säga good bye för att behålla  stämmningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0